Hírlevél
Termékajánló
Szavazás
Fórum
Nincsenek témák!

Egyéb


Sorrend:

 Akuku pelenkázó alátét 40x60 cm

Tökéletes a matrac szennyeződés elleni biztosításához. A modern cellulózpép-technológiának köszönhetően felső rétege nagyon finom, kellemes tapintású és bőrbarát, míg az alján lévő fólia megvédi a matracot és a pelenkázót a nedvesedéstől. A kiváló minőségű, EU-ban készült alátét, különösen a legkisebb gyermekek számára fontos,ugyanis nem irritálja a bőrt a váltás során. Használható a vizelet -inkontinencia problémájával rendelkező ágyban fekvő emberek ápolására és a kórházi ágynemű kiegészítő védelmére is. Nyolc rétegből készül, jól véd az átnedvesedéstől.

A csomag 15 db alátétet tartalmaz.

Méret: 40 x 60 cm.

 
2 390 Ft
 Akuku pelenkázó alátét 60x90 cm

A modern cellulózpép-technológiának köszönhetően felső rétege nagyon finom, kellemes tapintású és bőrbarát, míg az alján lévő fólia megvédi a matracot és a pelenkázót a nedvesedéstől. A kiváló minőségű, EU-ban készült alátét, különösen a legkisebb gyermekek számára fontos,ugyanis nem irritálja a bőrt a váltás során. Használható a vizelet -inkontinencia problémájával rendelkező ágyban fekvő emberek ápolására és a kórházi ágynemű kiegészítő védelmére is. Nyolc rétegből készül, jól véd az átnedvesedéstől.A csomag 10 db alátétet tartalmaz.Méret: 60 x 90 cm.

 
2 590 Ft
Eldobható pelekázó alátét 40X60cm 20db

Eldobható pelenkázó alátét 40x60cm 

Szuperabszorbens anyag megköti a nedvességet és semlegesíti a szagokat - extra nedvszívó cellulóz töltet - lélegző felső réteg - az alsó réteg nem engedi a szivárgást - finom és szuperlágy bélés - nagyon vékony - méreténél fogva alkalmas a gyermekágyi időszakban az anyuka lepedőjének védelmére is - 20 db csomagonként

 

 
2 190 Ft
Akuku illatos pelenkatároló tasak 100db-os kiszerelés

Eldobható illatosított zacskó biztosítja a használt baba pelenkák, zsebkendök vagy törlökendök higiénikus megsemmisítését. A pelenkazsákok semlegesítik a kellemetlen szagokat. A táskák zárhatók. A csomag egyszerüen lezárható, 100 zacskót tartalmaz.

 
1 690 Ft
Eldobható pelekázó alátét 40X60cm 10db

Eldobható pelenkázó alátét 40x60cm

10db-os kiszerelés

 
1 290 Ft
Eldobható pelekázó alátét 60x90cm 10db

Szuper nedvszívó eldobható pelenkázó alátét. 60x90cm

10db-os kiszerelés

 
2 490 Ft
BabyOno illatosított pelenkatároló zacskó

A videóért kattints ide!

Egy csomag tartalma: 100db illatosított pelenkatároló zacskó.

Tedd bele a használt pelenkát, és kösd be a zacskó száját!

Biztosan nem szivárognak ki a kellemetlen szagok. Utazáshoz elengedhetetlen.

 
1 290 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés