Hírlevél
Termékajánló
Szavazás
Fórum
Nincsenek témák!

Fog- és körömápolás

Főkategória >Babaápolás >Fog- és körömápolás

Sorrend:

Akuku első fogkefém szilikon rágókarésszel

Az "akuku" fogkefe 0-2 éves gyermekek számára készült.A rendszeres használat során kialakítjuk a legkisebb gyermekek megfelelő fogmosási szokásait, hogy minél hamarabb hozzászokjanak a szájhigiéniához.A fogkefe nyélét úgy alakították ki, hogy ne kerülhessen túl mélyen a gyermek szájába.Ebben a korban a fogkefét szülői felügyelet mellett lehet csak használni. Ez a termék szilikonnal készült, amely tökéletes fogzáskor az irritált íny masszírozásához.Fogkefénk legfontosabb tulajdonságai:• A rövid fej véd a sérülések és az irritáció ellen• Puha sörték gyengéden masszírozzák az ínyt• A szilikon fogantyú rágókaként is használható• A fogantyúban található speciálisan kialakított lyuk kényelmes fogást biztosít a szülő és a gyermek számára egyaránt

 
990 Ft
Neno elektromos fogkefe

A gyermekek ínye 3 hónapos koruktól moshatóak, így ezzel a fogkefével ezt is meg tudod tenni, hála a különböző kiegészítőjű fejeknek. Rendelkezik a készülék ínymasszázs funkcióval, így akár egy fog előbújásánál is tudod gyermeked ínyét masszírozva megmosni. A fejbe épített LED segítségével pedig könnyebben láthatod az éppen mosott fogacskát, vagy ínyt, így a legalaposabban tudod megmosni azt. Egészséges gyermek fogak, NENO DENTI!A Neno Denti kifejezetten gyermekek számára készített fogkefe. 3-36 hónapos korig ajánlott a használata. 

VÍZÁLLÓA Neno Denti fogkefe IPX7 vízállósággal rendelkezik, így könnyedén, folyó víz alatt tudod tisztítani a fogkefét.BEÉPÍTETT VILÁGÍTÁSA Neno Denti fogkefében világítás is helyet kapott, így használat közben megvilágítja gyermeked fogát, ínyét, megkönnyítve ezzel a tisztítást.FORMATERVEZÉSA Neno Denti fogkefét úgy alakították ki, hogy az teljesen a kézbe simuljon, ezzel is könnyű használatot biztosítva. 

Denti fogkeféhez 4 különböző fejet kapsz.. Gyermeked életkorához igazodva tudod ezeket használni. Használhatod ínymasszírozáshoz, nyelv és hézagok tisztításához, illetve a fogak tisztításához.Működés: 1 db AAA típusú elem (nem tartozék). 

 Denti fogkeféhez 4 különböző fejet kapsz.. Gyermeked életkorához igazodva tudod ezeket használni. Használhatod ínymasszírozáshoz, nyelv és hézagok tisztításához, illetve a fogak tisztításához.Működés: 1 db AAA típusú elem (nem tartozék)

 
6 990 Ft
MAM ínymasszírozó 3hónapos kortól

Ínymasszírozó, hogy a baba már a kezdtektől megszokja a szájápolást. 

A biztonsági pajzs biztonságos távolságban tartja a kefét a baba szájüregének hátsó részétől Orvosszakértőkkel közösen fejlesztve

Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

 
1 190 Ft
MAM Babys Brush fogkefe

A Baby's Brush segítségével a babák könnyen tudják utánozni a felnőttek fogmosó mozdulatait.Így az önálló fogmosást kezdettől fogva helyesen tanulják. Jellemzői:Rövid, kompakt nyél, hogy a felnőttek fogmosó mozdulatait utánozni tudják.Masszírozó fej az érzékeny fogínyek masszírozására. A nyélen található karika megakadályozza, hogy a baba túl mélyre betolja a szájába a fogkefét.
Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

 
1 190 Ft
Babyono Manikűrkészlet tokban

Az olló és a körömvágó csipesz biztonságosan és megbízhatóan segíti a baba körmök vágását.A finom körömreszelő segíti a körmök simítását és így megakadályozza, hogy a baba megkarcolja magát.

 
2 490 Ft
  A lekerekített végű olló és a körömvágó csipesz biztonságosan és megbízhatóan segíti a baba körmök vágását.  A finom körömreszelő segíti a körmök simítását és így megakadályozza, hogy a baba megkarcol

A lekerekített végű olló és a körömvágó csipesz biztonságosan és megbízhatóan segíti a baba körmök vágását.

A finom körömreszelő segíti a körmök simítását és így megakadályozza, hogy a baba megkarcolja magát.

 
1 890 Ft
Akuku csipesz és reszelő

A körömápoló készlet megkönnyíti a baba körmeinek ápolását. A határolóval ellátott csipesz segíti a körmök biztonságos levágását, a körömreszelő pedig könnyedén eltávolítja a köröm élesebb részeit, megóvva a gyereket a karcolásoktól.

 
1 090 Ft
Ujjra húzható szilikon fogkefe
Ujjra húzható fogkefe
Anyaga: szilikon
Masszírozza a baba ínyét, segít első fogacskái tisztántartásában.
Clippasafe 
890 Ft
Clippasafe körömápoló szett

1db biztonsági körömolló, lekerekített végekkel a sérülések elkerülése miatt.

1db baba körömreszelő

 
1 490 Ft
Clippasafe baba körömcsipesz és reszelő

1db körömcsipesz babáknak és 1db körömreszelő

 

 
1 490 Ft
Babyono elegáns manikür szett

A doboz tartalma:

1db biztonsági körömolló

1db finom körömreszelő

1db bébi körömcsipesz

1db gyermek körömcsipesz

 

 
2 990 Ft
BabyOno babafogkefe szett
3 darabos készlet:
1. Lágy szilikonlamellák a fogíny és az állkapocs masszírozásához.
2. Szilikonsörték a kibújt fogak első tisztításához.
3. Lágy nylonsörték az "igazi"fogmosáshoz.

 
890 Ft
BabyOno ujjfogkefe - 723
Ujjra húzható fogkefe
Anyaga: szilikon
Tartozék: műanyag tok
Sterilizálható, kifőzhető 
790 Ft
BabyOno körömápoló készlet - 068
Kifejezetten babák számára
Tartalma:
1 db lekerekített végű körömolló
1 db körömcsipesz
1 db körömreszelő
Remek ajándék! 
1 690 Ft
BabyOno körömolló - 066
Kifejezetten babák részére 
990 Ft
BabyOno körömcsipesz - 065
Kifejezetten babák számára 
990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés