Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírlevél
Termékajánló
Szavazás
Fórum
Nincsenek témák!

Hírek

2016.10.13
Hűségpont rendszer bevezetése

Kedves Érdeklődő!

Webáruházunkban okt. 13-tól hűségpont rendszert vezetünk be az alábbiak szerint.

Hűségpont programunkban részt vehet, minden 18. életévét betöltött regisztrált megrendelőnk.

 

Hűségpont (hűségforint) szerzése:

 

- Sikeresen lezárt megrendelés esetén a vásárolt összeg minden 100Ft-ja után 1 hűségforintot kap a megrendelő.

- Egyes termékek megvásárlása esetén, a termék mellett feltüntetett pontszám (hűségforint) szerezhető. Ez az egyes termékeknél eltérő lehet. Az így szerzett pont hozzáadódik a vásárolt összeg után szerzett pontokhoz.

- Különféle vásárlói aktivitások esetén extra pontok gyűjthetők. Ezek az aktivitások időszakonként eltérőek lehetnek. Az aktuális aktivitásokról hírlevelünkből, illetve honlapunkon közzétett híreinkből értesülhetsz.

1 hűségpont=1Ft

A pontok beváltása:

 

A pontok beválthatóak különféle kedvezményekre, ajándékokra. Ezekről szintén hírlevelünkből vagy honlapunkon találsz információt.

A pontért megvehető termékek köre változó.

Kedvezmény kupont igényelhetsz pontjaidért, amit beválthatsz a rajta szereplő termékek vásárlásakor.

 

A beváltás menete:

 

-Amennyiben összegyűjtött hűségforintjaidat egy konkrét pontért megvehető termék vásárlásánál szeretnéd felhasználni a szokott módon tedd a terméket a kosárba és kezd el a megrendelést. A 2. oldalon, a szállítási és fizetési módok alján megjelenik az „ Önnek van felhasználható egyenlege a pontgyűjtő számláján szöveg, és az egyenleg összege” Jelöld be a felhasználom a pontokat kockát. Ezután a rendszer automatikusan levonja a végösszegből a pontjaid értékét. A megrendelést innen a szokásos módon folytathatod. A pontért megvásárolható terméket körét külön menüpontban megtalálhatod.

-Ha hűségforintjaidat kedvezmény kupon- és az ezen szereplő termék kedvezményes megvásárlására szeretnéd fordítani, válaszd ki a kupont a „kedvezmény kuponok” kategóriából, és a szokásos módon add le a megrendelést. Ne felejtsd el bejelölni a pontgyűjtő egyenleget felhasználom mezőt.

 

Ne felejtsd el a regisztrációkor megadott e-mail címedet, mert ha új e-mail címmel újra regisztrálsz, a rendszer nem találja meg a régi pontjaidat.

A két évnél régebbi pontok minden évben dec. 31-én törlődnek a rendszerből.

Fenntartjuk a jogot, a pontrendszert változtatásához vagy egyoldalú megszüntetéséhez.

 

Jelenlegi aktivitások, amelyek pontot érnek:

Hírlevélre történő feliratkozás webáruházunkban 5 pont.

A vásárolt termékkel fényképezd le gyermekedet és töltsd fel Facebook oldalunkra: 5 pont. A feltöltés után küldj egy e-mailt, hogy jóváírhassuk pontjaidat.

 

2016.10.13.

Webáruház készítés