Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírlevél
Termékajánló
Termék részletek


Babymoov Lovenest plus fejpárna

Babymoov Lovenest plus fejpárna

Termék ára
6 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
A vásárlás után járó pontok
70 Ft
Rövid leírás a termékről

Minden csecsemőnek ajánlott már az első otthon töltött naptól.
Ergonomikus termék, mivel felveszi a baba fejformáját. Kényelmes és megtart.Szabad mozgást enged a babának. Egyensúlyban és biztonságban tartja őt. Puha támaszték és jó elosztású.
Ajánlott újszülött kortól kb 6 hónapos korig
CoolMax technológiával készült : megakadályozza az izzadást és szabályozza a fej kellemes hőmérsékletét.
Csúszásmentes hátsó résszel. Dr.Manuel Maidenberg francia gyerekorvos fejlesztette ki. Kényelmesen megtartja a gyerek fejét, nem nyomja a nyakszirtet.

Mérete: 24 x 23 x 4 cm

A termék tulajdonságai

A WHO által a legjobb alvási pozíció egy babaszámára a háton altatás. Ez a pozíció drasztikusan csökkente a csecsemők körében a bölcsőhalált (M.S.N) . (az 1990 évek óta -76%-al csökkent). A baba arca teljesen szabad, így szabadabban tud lélegezni.

Ennek a pozíciónak viszont van egy hátránya : a Plagiocephaly 

A plagiocephaly deformált koponyát jelent, a csecsemő koponyája laposabb a normális formájúhoz képest, amely kisbabáknál elég gyakori.

A baba koponyája egy éves koráig nagyon puha és képlékeny. A csecsemő a hátán alszik és ébred. Rengeteg időt tölt ebben a testhelyzetben, ezért a sok alvástól a feje ellaposodhat...
A csecsemők fejének lapulását 1992 óta a gyermekgyógyászok a világ minden tájáról problémaként kezelik. A nemzetközi publikációk kiemelik a megelőzés fontosságát, hogy meglehessen akadályozni az ilyen elváltozásokat.

Dr.Manuel Maidenberg egy elismert gyermekorvos készítette és szabadalmaztatta ezt az ergonómikus Lovenest fejpárnát : a dőlésszögének és speciális formájának köszönhetően egyenletes nyomáselosztást biztosít a baba egész koponyájára.

Webáruház készítés