Új jelszó kérése
Hírlevél
Termékajánló

Társas, puzzle

Fő kategória >Játék >Társas, puzzle

Sorrend:

  Együttműködésre ösztönző társasjátékok  - Hajts a kincsre!

Peaceable Kingdom társasjáték.

Ajánlott: 5 éves kortól. 2-4 játékos játszhatja.

Mit jelent a kooperatív játék?
Egy kooperatív játékban a feladat megoldása érdekében a játékosok egy csapatként játszanak a játék és nem egymás  ellen. Az együttműködésre ösztönző játékok közösséget építenek a játékosok között és a gyerekek megtanulnak türelmesen és toleránsan játszani. 

Hajts a Kincsre! egy izgalmas kooperatív játék óvodáskorú gyerekeknek! Elértek a kincshez az Ogre előtt? Mielőtt az Ogre a kincshez ér, építsetek egy ösvényt a START mezőtől a kincsig és közösen gyűjtsetek össze három kulcsot, amelyek a kincses zsákon lévő lakatokat nyitják. Építs stratégiát, majd együttműködve építsetek ösvényt. Érjetek a kincshez mielőtt az Ogre eléri a célt, és nyerjetek közösen! Vigyázzatok! Ha túl hosszú úton mentek, az Ogre megszerzi előletek a kincset.

A játék tartalma: 2 dobókocka, 1 db játéktábla, 37 db játékkártya, 4 db kulcs korong, 1 Ogre uzsonna.

A videóért kattints ide!

 
5 490 Ft
  Együttműködésre ösztönző társasjátékok  - Etesd a muclit

Peaceable Kingdom társasjáték.

Ajánlott: 3-6 éves korúaknak

Játszhatják: 2-5 fő

Mit jelent a kooperatív játék?
Egy kooperatív játékban a feladat megoldása érdekében a játékosok egy csapatként játszanak a játék és nem egymás  ellen. Az együttműködésre ösztönző játékok közösséget építenek a játékosok között és a gyerekek megtanulnak türelmesen és toleránsan játszani. 

Az Etesd a Muclit! készségfejlesztő társasjáték, egy szórakoztató játék óvodáskorú gyerekeknek, melyben az éhes Muclit kell 12 bolondos uzsonnával megetetni egy kanál segítségével. A csoportosan, együttműködve játszható Etesd a Muclit! játékosan fejleszti a kicsik nagymozgás-készségét, kézügyességét, testtudatát, egyensúlyát, számtani ismereteit és kommunikációs készségét.
A fincsi falatok közt csokival bevont legyek, békaláb fagyi, halas muffin, homok pizza és további finomságok találhatók, melyek mind a Mucli étvágyát csökkentik.
Tedd az uzsonnákat a hatalmas szájába és nyerjetek mindannyian!

A játék tartalma: 1 db, lábakon álló Mucli, 24 db bolondos uzsonna korong, 12 db Hami! Nyami! korong, 1

db kanál, 1 db dobókocka, 1 db pörgető tábla és használati útmutató a játék 3 különböző szintjéhez.

A videóért kattints ide!

 
5 490 Ft
  Együttműködésre ösztönző társasjátékok  - Csibefarm

Peaceable Kingdom társasjáték.

Ajánlott: 3 éves kortól. 2-4 játékos játszhatja.

Mit jelent a kooperatív játék?
Egy kooperatív játékban a feladat megoldása érdekében a játékosok egy csapatként játszanak a játék és nem egymás  ellen. Az együttműködésre ösztönző játékok közösséget építenek a játékosok között és a gyerekek megtanulnak türelmesen és toleránsan játszani. 

A Csibefarm egy kooperatív társasjáték óvodáskorúaknak, melyben együttműködve kell segíteni a tyúkanyónak, összeterelni a kiscsibéket és visszavinni őket az ólba. Forgass és lépj, számold meg, hány mezőt haladsz előre és gyűjts össze azzal megegyező számú kiscsibét. Játsszátok felváltva, de együttműködve, majd ha visszatereltétek az összes kiscsibét, nyerjétek meg mindannyian a játékot!

A játék tartalma: 1 db játéktábla, 1 talpon álló tyúkanyó, 40 kiscsibe, 1 db pörgető tábla.

A videóért kattints ide!

 
5 490 Ft
Bogyó és Babóca - Képkereső

Ajánlott: 3 éves kortól
Tartalom: 3 játéktábla, 18 képkártya, 1 szín-dobókocka, 1 játékszabály.
Találd meg hol lehet a piros lufi vagy a halacska. Ha megtaláltad, tiéd lehet a kártya. Dobj a színkockával, és találd meg elsőnek mind a 6 képet. Többféleképpen is játszható játék.
Tartalom: 3 játéktábla, 18 képkártya, 1 szín-dobókocka, 1 játékszabály

 
3 490 Ft
Bogyó és Babóca - Erdei kirándulás társasjáték

Ki ér elsőkén Frici fagyizójához? A Bogyó és Babóca mesék ismert figuráival játszhatnak a gyerekek ebben a szórakoztató társasban.

A doboz tartalma:
- 1db Játéktábla (6db puzzle elem) - 4db Játékbábu
- 1db Dobókocka

Játékosok száma: 2-4 

 
3 490 Ft
Bogyó és Babóca Évszakok társasjáték

Több játékot is kipróbálhattok ebből a meséből már jól ismert figurás társasjáték-szettel. Táblás vagy akár kártyajáték 2-4 fő számára.

A doboz tartalma:
- 2db Kétoldalú játéktábla
- 8db Játékbábu
- 1db Színkocka
- 1db Számkocka
- Játékszabály
- Évszakos mese
- Szereplők füzete
- Kifestő 

 
6 990 Ft
Oops fa puzzle 4db-os

4db-os fa puzzle. Bájos figurák, magas minőségű anyagok. Fejleszti a gyermek készségeit. Remek ajándék!

 

 
3 990 Ft
Oops fa puzzle 9db-os

9db-os fa puzzle. Bájos figurák, magas minőségű anyagok. Fejleszti a gyermek készségeit. Remek ajándék!

 

 
6 790 Ft
Fa puzzle

Változatos színek és formák teszik izgalmassá ezt a 3D puzzlet, amely már 1 éves kortól ajánlott. Fejleszti a baba motoros készségeit. Magas minősésű anyagokból készült.

33.5 x 33.5 x 48 cm 

Márka: Oops

 
7 390 Ft
Jumbo puzzle - Az emberi test

Nagyméretű darabokból kirakható óriáspuzzle esztétikus és részletgazdag képekkel, kedvelt témákban. 
A 24 jumbo méretű darabot a kicsi gyerekkezek is ügyesen össze tudják illeszteni. A darabokból egy 130 cm hosszú óriáspuzzle rakható ki, amelyen az emberi test felépítése, a csontozat és a főbb szervek tanulmányozhatók. A praktikus tárolódoboznak és hordozófülnek köszönhetően könnyen magunkkal vihetjük a játékot, így az otthon és utazáskor is közös szórakozást nyújt a családnak. A puzzledarabok kirakása a legkisebbeket is leköti, az ügyességüket és megfigyelőképességüket fejleszti. Az emberi test képének kis részleteit tanulmányozva a gyerekek tudása, ismeretei bővülnek.
3 éves kortól ajánlott. 

 
2 490 Ft
Jumbo óriáspuzzle

Nagyméretű darabokból kirakható óriáspuzzle esztétikus és részletgazdag képekkel, kedvelt témákban. 
A 24 jumbo méretű puzzledarabot a kicsi gyerekkezek is ügyesen össze tudják illeszteni. A darabokból egy 98 cm x 65 cm-es óriáspuzzle rakható ki, akár asztalon, akár a földön ülve. A praktikus tárolódoboznak és hordozófülnek köszönhetően könnyen magunkkal vihetjük a játékot, így az otthon és utazáskor is közös szórakozást nyújt a családnak. A puzzledarabok kirakása a legkisebbeket is leköti, az ügyességüket és megfigyelőképességüket fejleszti. Az építkezéssel kapcsolatos kép kis részleteit tanulmányozva a gyerekek tudása, ismeretei bővülnek.
3 éves kortól ajánlott. 

 
2 490 Ft
Színek 3 az 1-ben társasjáték
Három fantasztikus játék - 1 dobozban! Ismerd meg a színeket és számokat!
1. játék: dobj a kockákkal és keress szorgosan, színben és számban azonos kártyát!
2. játék: miután a társad egy kártyát fordított, Te is fordíts annyit, ahányat azon a kártyán számoltok!.
3. játék: keress olyan kártyákat, melyeken különböző színeket láthatsz!

A doboz tartalma:
- 36db kártya
- 2 db fehér kocka
- 6 db színes matrica
. 6 db számozott matrica 
1 790 Ft
Játsszunk a formákkal!

A - Játsszunk a formákkal - játék a formák és színek varázslatos világát tárja fel a gyermekek előtt. Különböző érdekes feladványokon keresztül, a gyermek megfigyelőképességét fejlesztve a játék fokozatosan ismerteti meg a geometriai formákat.

A kártyák hátoldalán fedezd fel a tárgyak és formák nevét angolul!


3-5 éves korig

Remek ajándék!

 
1 790 Ft
Játszva megismerjük az évszakokat

A játék célja: A megfelelő kis elemek beillesztésével a nagy kép kiegészítése.
A képek a környezetüket ábrázolják a négy évsA játék célja: A megfelelő kis elemek beillesztésével a nagy kép kiegészítése.
A képek a környezetüket ábrázolják a négy évszakban. A beillesztendő hat kis elem mindegyike az adott évszakra jellemző sajátosságot ábrázol: a fák koronáját, játékot a szabadban, öltözködést, gólyacsaládot, virágokat, hegyoldalt. A gyermek játék közben megismeri és megérti az évszakok változásának a környezetünkre gyakorolt hatását. Télen alaposan felöltözve hóembert építünk, havas a hegyoldal is. Tavasszal virágba borul a fa a kertben, nyáron kikelnek a kis gólyák a fészekben, ősszel rozsdabarnára változik a hegyoldal és üres már a gólyafészek is.
A doboz tartalma:

  • 4 tábla
  • 24 kis kép
  • 1 speciális dobókocka

Ajánlott korosztály: 3 éves kortól. zakban. A beillesztendő hat kis elem mindegyike az adott évszakra jellemző sajátosságot ábrázol: a fák koronáját, játékot a szabadban, öltözködést, gólyacsaládot, virágokat, hegyoldalt. A gyermek játék közben megismeri és megérti az évszakok változásának a környezetünkre gyakorolt hatását. Télen alaposan felöltözve hóembert építünk, havas a hegyoldal is. Tavasszal virágba borul a fa a kertben, nyáron kikelnek a kis gólyák a fészekben, ősszel rozsdabarnára változik a hegyoldal és üres már a gólyafészek is.
A doboz tartalma:

4 tábla
24 kis kép
1 speciális dobókocka

Ajánlott korosztály: 3 éves kortól

 
2 990 Ft
Bogyó és Babóca - Hullámkirakó
Bogyó és Babóca vidám játékra csalogat!
Ha már ügyesen ki tudod rakni a hullámkirakókat, akkor hívd a barátaidat is játszani, mert a játékot többen is játszhatjátok! Dobjatok a kockával, és keressétek meg mindig a dobott számhoz a megfelelő kártyát! Legyél Te a legügyesebb, mert a játékban az nyer, aki elsőként rakja ki így a képes történeteket! 
3 190 Ft
Bogyó és Babóca - Úton az oviba társasjáték
Ki jut el hamarabb az oviba, ahol már várja Dongó óvónéni és Pettyes Futrinka néni a dadus? Hosszú az út az erdőn át és sok játékot, szórakozást rejt. Levághatsz ugyan egy kanyart, ha lecsúszol a szivárványcsúszdán, de ez mit sem ér, ha vissza kell vinned Vendelnek a lufiját. 
5 190 Ft
Borsószem Hercegkisasszony ügyességi játék

Két mesés ügyességi játék 2 - 4 gyerek részére 3-12 éves korig.

Szeretnétek segíteni? Készítsétek elő a kis hercegkisasszony ágyát. Legyetek nagyon óvatosak és ügyesek, mert a hercegkisasszonynak egy magas és nagyon ingatag ágy készül. Ha kíváncsiak vagytok, mi történt valójában a mesében, elolvashatjátok a játékszabály végén Andersen „Borsószem hercegkisasszony” című meséjét.

 
6 990 Ft
A Kisvakond kertje társas
A Kisvakond egész évben gondosan kertészkedik. Tavasztól őszig nevelgeti a virágokat és a fákat, télen pedig a hóban játszik. Mivel kertje hatalmas, barátai az Egérke, a Nyuszi és a Süni segítik őt a munkában. Kisvakond és barátai jól tudják, mivel találkozhatnak a kertben.
Te is felfedezed mindazt amit ők? 
3 995 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés