Hírlevél
Termékajánló
Szavazás
Fórum
Nincsenek témák!

Biztonságban a vízben és vízparton

Főkategória >Biztonság >Biztonságban a vízben és vízparton

Nyaraláskor különösen sok veszély leselkedik szemünk fényére a tengerpartokon vagy éppen a strandokon. Az erős napsütés, az UV sugarak káros hatása, vagy éppen a hűsítő, de mély víz csábítása  mind-mind veszélyforrás, amelyek ellen védelmet nyújtó termékeinket gyűjtöttük egy csokorba ebben a kategóriában.

Sorrend:

UV szűrős  Popup sátor

Ha a babával nyaralni indulunk, elengedhetetlen kellék ez a sátor, mely megvédi a baba érzékeny bőrét a nap káros sugaraival szemben. Könnyen kinyitható és összecsukható, hordtáskájában egyszerűen szállítható. UV sátor, kiszűri a nap UVA és UVB sugárzásának 99%-át. Nagyon könnyű, egyszerű a használata.

- UV- szűrős SPF 50

- hordozótáskával

- méret: 125 * 100 * 85 cm

 

 
11 990 Ft
Babymoov UV-sátor

Ha a babával nyaralni indulunk, elengedhetetlen kellék ez a sátor, mely megvédi a baba érzékeny bőrét a nap káros sugaraival szemben. Könnyen kinyitható és összecsukható, hordtáskájában egyszerűen szállítható. UV sátor, kiszűri a nap UVA és UVB sugárzásának 99%-át, megvédi a babát a széltől és a homoktól. Nagyon könnyű (1,2kg). Egyszerű a használata: szétnyitása 1 másodperc, összehajtása 3 másodperc. 4db rögzítő tüskével.

Mérete : - összehajtva 60 cm átmérőjű, - kinyitva 98 x 90 x 85 cm.

Tisztítása : egy tiszta szivaccsal, kizárólag langyos vízben. Csak kézzel mosható. Mosógépbe nem helyezhető. Anyaga : 100 % poliészter

A videoért kattints ide

 
13 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés