Hírlevél
Termékajánló

WOW játékok

Fő kategória >Játék >WOW játékok

Sorrend:

12

Wow, Danny a búvárhajó
Fürdőszobai ás egyben szobai játékok titkos tulajdonságokkal.
Legyél kész, merülj, és csobbanj! Ez a nagyszerű 5 darabos készlet kiváló a fürdőszobai játék vagy akár a szobai játék során is. Nyisd fel a hajó tetejét, és felnyílik egy fantasztikus működő búvár deszka, és egy titkos kabin is. Tartalmaz 2 db figurát és 1 delfint.  
5 290 Ft
Wow, Charlie a rendőrautó
Lendkerekes rendőrautó.
Állítsátok meg, tolvaj! Ez elől a szupergyors rendőr járőrautó elől nem lehet megszökni. A rendőrautó lendkerékkel működik és valóságos motorhangja van, gombnyomásra pedig kinyílik a teteje. A készlet tartalmaz egy rendőrt, egy pimasz tolvajt és egy rendőrkutyát. Órákig tartó letartóztatós szerepjáték!


 
5 290 Ft
Wow, Fred a szemetesautó
Díjnyertes játék. Lendkerekes szemetes autó kiürítő-leengedő funkcióval.
A szemét gyűjtése sosem volt ennyire vidám! Fred, a Te barátságos szemeteskocsid, kosarát használja, hogy kiborítsa a szemetet a gyomrába, vagy kiválogatja a kukákat, majd kiadja őket hátul. Haladj a lendkerekes motorjával, aminek valóságos motorhangja van! Figyeld az automata szemétmegsemmisítőt, majd nyisd fel ajtaját, a szemét kiürítéséhez! Ezt a fantasztikus szerepjáték készletet 3 különböző szemetes kuka, eg... 
11 390 Ft
Wow, Robin a mentőautó
A termék mérete (h x sz x m): 44 x 24.7 x 16.5 cm
* Lendkerekes mentőautó valóságos motorhanggal
* Gombnyomásra nyíló hátsó rámpa
* Gombnyomásra kiguruló tolószék
* Könnyen nyíló oldalajtó
* Tolható tolószék
* Lenyomásra működő röntgengép

 
10 990 Ft
Szuper fröcskölő hajós készlet.
Vigyázz, jön Félix a tűzoltóhajó, hogy megmentsen! Félix nagyszerű játszótárs a fürdőszobában, töltsd fel vízzel és nyomd meg a zöld teknőst, hogy a vízsugarakat kilője! Tartalmaz egy kivehető tűzoltót, amely a többi WOW Világ játékkal is használható.  
3 690 Ft
Wow, Bernie a traktor
Lendkerekes traktor és utánfutó készlet.
Hepe hupa, máris jövünk! Bernie a traktor tényleg hepehupásan jön és a kéménye is fel-le mozog! A hét darabos készlet tartalmaz egy földművest, egy bárányt, egy terelőkutyát és két kerítés elemet, amely illeszkedik az utánfutóra is.  
7 290 Ft
Wow, Sidney az iskolabusz
Gyerekek kedvence, formaválasztó játék menet közben! Válogasd ki a hat különböző csomagot szín és forma szerint, majd szerezd vissza őket a vezető bácsi keze segítségével. Vagy újra pakold be őket, a vezető bácsit játszva.
Biztonságos 12 hónapos kortól. Sokáig tartó, nagyszerű, fejlesztő játék ebben a korai tanulási szakaszban.  
5 290 Ft

12

Sorrend:

Webáruház készítés