Hírlevél
Termékajánló
Szavazás
Fórum
Nincsenek témák!

Légzésfigyelő

Főkategória >Biztonság >Légzésfigyelő

Sorrend:

Milian légzésfigyelő_Lite

Az alapár az 1 érzékelőlaposra vonatkozik.

Milian Lite 1 új generációs légzésfigyelő. Korszerű, magas színvonalú magyar termék.Ezt a típust elsősorban babafészek alá vagy bölcsőbe ajánljuk. 3 hónapos kor előtt babafészek használata szükséges, ha a baba alvás közben anélkül elmozdulna a helyéről. Három hónapos kortól 60×120 cm-es kiságyban is javasolt a használata. 
Összesen 4 érzékelő lappal tud működni. Az egyes típusok ennek megfelelően bővíthetőek.
Alapfunkciók:- mozgás- és légzésfigyelés, 12 másodperc légzéskimaradás esetén hangjelzés (készülék 3 rövid hangjelzéssel próbálja a babát erőteljesebb mozgásra késztetni), 18 másodperc után riasztás- kijelzi a mozgás erősségét, nagyméretű hétszegmenses digitális kijelzőn- a matracon keresztül is érzékel, bármilyen típusú matrac alatt elhelyezhető.

12 perc eseménymemória: a riasztás előtti 12 perc visszanézhető- variálható számú (1-4) nagyméretű érzékelőlap (30x50 cm) csatlakoztatható - érzékelőlapok fokozott oldalirányú érzékenysége- akár extra nagy megfigyelt terület, vagy több fekhely közt megosztható elhelyezés (1-nél több érzékelőlap esetén)- a központi egység rögzítése különlegesen erős tépőzárral, ugyanakkor könnyen lecsatolható , egyszerű a babával vinni másik fekhelyhez.

Okos funkciók:- intelligens elemfeszültség figyelés (akkor jelez elemcserét, amikor a baba már nem alszik)- környezeti zavaró mozgások kiszűrése a beállítható érzékelési küszöbszinttel- szoftveres megoldások a biztonságos érzékelés érdekében- be- és kikapcsolás biztonsági hangjelzéssel vagy hangjelzés nélkül- egyszerű, egygombos kezelés: telepítés után a használat során csak ki és bekapcsolás, a többiről a készülék gondoskodik

 
24 990 Ft
Baby Control légzésfigyelő - BC2210

A doboz tartalma:

1 db - BC-2103 vezérlőegység

2 db - BC-2101 műanyag borítású érzékelőlap

2 db - vezeték rögzítő spirál

2 db - AA alkáli elem 

 
32 990 Ft
Baby Control légzésfigyelő - BC2200

A doboz tartalma:
1 db - BC-2103 vezérlőegység
1 db - BC-2101 műanyag borítású érzékelőlap
1 db – vezeték rögzítő spirál
2 db - AA alkáli elem
Jellemzők:
digitális mozgásintenzitás kijelzés, eseménymemória, digitálisan állítható érzékenységi küszöbszint, dupla biztonsági sziréna, elemfeszültség figyelés, stb.

Ehhez adunk egy nagy méretű érzékelőlapot, ami kisebb méretű kiságyakban megfelelő érzékelési biztonságot nyújt. Az érzékelőlap nagyfokú oldalirányú érzékenysége miatt a tényleges lapméretnél lényegesen nagyobb felületet képes megfigyelni a készülék. Ha szükséges, akár plusz két lappal bővíthető (a plusz érzékelőlap nem tartozék).

 
25 990 Ft
Snuza Hero hordozható babafigyelő készülék

A készülék a gyermek pelenkájára rögzíthető egy rugalmas övcsipesz segítségével. A babafigyelő a gyermek légző-mozgását a gyermek hasán érzékeli (hasi légző mozgás), és melynek 20mp-es kimaradása után hangos figyelmeztetéssel jelez a szülőnek.

A készülék egy olyan rendkívül erős, de rugalmas övcsipesszel van rögzítve, ami fixen rögzíti és tartja a készüléket a pelenkán, és amelynél az elmozdulás veszélye is minimális.

SNUZA HERO érzékelő-rendszere egy, hypoallergén orvosi anyagokból készült rugalmas érzékelő-fej, mely a baba pocakjára simulva érzékeli a gyermek légző-mozgását.

A készülék formáját tekintve ergonomikus kialakítással rendelkezik,- pont azért, hogy a gyermeket ne zavarja alvás közben. A pelenkára felhelyezett készülék nem kelt nagyobb zavaró hatást, mint egy gomb a ruházaton. A készülék érzékelő-fejét speciálisan hajlítottra tervezték, hogy ez még jobban rásimuljon a gyermek pocakjára, ezzel az érzékelés még tökéletesebb legyen,- a fenti ergonomikus kialakítás miatt a készülék nem veszíti el a kontaktust a baba bőrével.

Légzéskimaradás esetén 15mp után finoman rezegni kezd, 20mp után riaszt.

A Snuza Hero és Snuza go összehasonlító táblázatért kattints a részletekre!

 
33 990 Ft
Baby Control légzésfigyelő - BC2230

Tartozékok:1 db - BC-2103 vezérlőegység
3 db - BC-2101 műanyag borítású érzékelőlap
3 db – vezeték rögzítő spirál
1 db - „Y“ elosztó a lapok bekötéséhez
2 db - AA alkáli elem
1 db – Rövid használati útmutató
Ha az átlagosnál nagyobb méretű kiságyban alszik a baba, akkor ezt a típust javasoljuk használni, mert a három érzékelőlappal a szokásosnál is nagyobb fekvőfelületet lehet megfigyelni. Ha a kiságyunk normál méretű, a harmadik érzékelőlapnak akkor is jó hasznát vehetjük a baba bölcsőjében, ideiglenes fekhelyén, nagyszülőknél. Ilyenkor nem kell kivenni az érzékelőlapokat a baba alól, elegendő a könnyen lecsatolható vezérlőegységet a babával vinni

 
39 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés