Új jelszó kérése
Hírlevél
Termékajánló

Tologatós játék

 Fő kategória >Játék >Tologatós játék

Sorrend:

Fisher-Price Kacagj és fejlődj tologatós autós játék

A kisautót tologatva vidám kifejezések és dallamok csendülnek fel, miközben a kutyus jobbra-balra dülöngél benne. Az egyszerűen levehető nyélnek köszönhetően a játék akkor is használható, amikor a baba már megáll a lábán. Ez a nagyszerű játék nyomonköveti a gyermek fejlődését, és ennek megfelelően az ismeretanyagot is ennek megfelelően tudjuk állítani a játékot. A három eltérő szint 6 hónapos, 12 hónapos és másfél éves gyerekek tudásához képes igazodni.

Jellemzők:
- A kisautó fényekkel és dallamokkal kelti fel a gyermek érdeklődését

- A nyél könnyen eltávolítható
- Tudásszinthez igazítható ismeretanyag, színek, formák, ABC

A videóért kattints ide!

Remek ajándék!

 
8 290 Ft
Fisher-Price golyós kockák utánfutóval

A húzható kiskocsi belsejét a legkisebbek játéktérként használhatják, a nagyobbak pedig mozgás közben fedezhetnek fel új kalandokat.

Jellemzői:
- 2 különböző játékmód
- Tartalmazza a húzható kocsit, 4db színes mintás kockát
- A kocsi húzása és a kockákkal való játék folyamatosan fejleszti a kicsik motoros készségeit - A színek és hangok stimulálják a gyerekek érzékszerveit

Mérete: 49,5x37x15cm Anyaga: műanyag

A termék működtetéséhez 2db AA típusú elem szükséges.

 
15 990 Ft
Chicco tologatós járássegítő

Koordinációs készséget, logikai képességet,és izomműködést fejlesztő játék. A játék segít a babánakbaz első lépések biztonságos megtételében. Amikor a baba feláll, rátámaszkodik a játékra és elindul, a játék azonnal elkezd zenélni. Amint a baba megáll a zene is abbamarad, ezzel is bíztatva őt még néhány lépés megtételére. A játék, amellett hogy járni tanítja a babát, a számos elbűvölő játéknak, fényhatásnak és hangeffektusoknak köszönhetően hatásosan fejleszti a baba készségeit.

Járástanulást segítő játék

 
14 990 Ft
Oops tologatós fajáték

 

Magas minőségű, ellenálló és bababarát faanyagból készült tologatós játék. Tologatás közben a fa golyócskák csörgő hangja nevetésre és még több mozgásra ösztönzi a gyereket. Remek ajándék!

 
3 390 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.