Új jelszó kérése
Hírlevél
Termékajánló

Fajátékok

 Fő kategória >Játék >Fajátékok

Sorrend:

12

Fa mágneses montessori

A Woodyland fajátékok mindegyike rendelkezik az ITC tanusító intézet fajátékokra vonatkozó biztonsági tanúsítványaival, így bizonyítottan alkalmas a gyermekek motorikus, mozgásszervi képességeinek fejlesztésére. Minden játék a legmagasabb nemzetközi általános irányelveknek megfelelően lett tesztelve, így méltán viselik a Biztonságos Játék titulust. Mindez garancia arra, hogy a gyermekek nem csak kiválóan szórakozhatnak, hanem megfelelő körülmények között fejleszthetik képességeiket is. 

A fa alkotóelemek száma: 13db

Mérete: 17x13cm

 
4 990 Ft
Fa montessori 8db-os

8 elemes fa montessori játék.

Mérete: 17x13cm

 
4 290 Ft
Fa gyűrűpiramis lányoknak

6 elemes fa montessori játék, lányos színű.

Mérete: 16x10cm

 
2 990 Ft
Bead Bazaar 4db-os fa puzzle 18 hónapos kortól

4db-os fa puzzle a legkisebbeknek. Ajánlott: 18 hónapos kortól.

Élénk színek, minőségi faanyag.

A doboz mérete: 25 x 25 x 3 cm

3 verzióban rendelhető (vidám kert, járgányok és állatkert. Az ár 1dobozra vonatkozik.

Remek ajándék!

 
3 790 Ft
TS Shure fa öltöztető szett

Fa, mágneses öltöztető játék. 

Tartalmaz: 2 figurát és 40db kiegészítőt

Ajánlott: 3 éves kor felett.

A csomagolás mérete: 35 x 2,5 x 29 cm

Két változatban: egyenruhás járőrök és farm 

Az ár egy csomagra vonatkozik. 

 

 
4 390 Ft
Oops Guruló barátok

Kedves húzható fa figurák formabedobóval.

Kétféle változatban.

Az ár 1db-ra vonatkozik.

A csomagolás mérete: 19x13x15,7 cm

 
5 590 Ft
  Woodyland formaillesztő toronyépítő doboz számokkal és figurákkal

Toronyépítő montesszori és formaillesztő 2 az 1-ben.Minden kocka más és más méretű, így csak egyféleképpen lehet összeépíteni a tornyot. Minden kocka számozott, hogy gyermeke már kiskorában megismerkedhessen a számokkal, és a formákkal. A dobozkák formaillesztő lyukkal vannak ellátva, hogy a kézügyességet, és a logikai gondolkodásmódot is egyaránt tudja fejleszteni. Ezek a fajátékok erősek tartósak lehetnek akár több generáció számáras is.

Mérete: 15 x 54cm 

A készlet 5db dobozt tartalmaz.

Az odalakon számok, gyümölcsök, állatok és formaillesztő lyukak találhatóak.

 
5 690 Ft
Szerelhető teherautó

Kedvedre szerelheted ezt a nagy betonkeverőt, amelynek alkatrészei kizárólag minőségi fából készültek. A szerszámokkal és a csavarokkal igazi autószerelő lehetsz. A kézügyességet remekül fejlesztő játék, mely a formákkal is megismerteti a kicsiket mialatt kellemesen játszanak!

A fa teherautó mérete: 19x15cm Fa elemek száma: 19db 

Ajánlott: 3 éves kortól!

 

 
3 890 Ft
Szerelhető teherautó

Kedvedre szerelheted ezt a nagy teherautót, amelynek alkatrészei kizárólag minőségi fából készültek. A szerszámokkal és a csavarokkal igazi autószerelő lehetsz. A kézügyességet remekül fejlesztő játék, mely a formákkal is megismerteti a kicsiket mialatt kellemesen játszanak!

A fa teherautó mérete: 22x15cm Fa elemek száma: 17db 

Ajánlott: 3 éves kortól!

 

 
3 890 Ft
Fa kisvonat építőkockákkal

Ezt a színes favonatot az építőkockákat szállító kocsikkal együtt húzhatod magad után, ami kiváló játék és egyben készségfejlesztő szórakozás is. Építs egy kis vasútállomást, ahová megérkezhet ez a kis gőzmozdony! A fa kisvonat mérete: 42x10cm. Fa elemek száma: 17db. 

 
3 990 Ft
Woodyland hálószoba bútor szett babaházba

Rendezd be a babaházad stílusosan Woodyland minőségi játékokkal! A különböző bútorokat babáiddal együtt használhatod és így életszerű szituációkat játszhatsz el. A bútorok fából készültek, ez biztosítja, hogy tartós berendezése lesz babaházadnak. Legyen igazi hálószobád!

Fa alkotóelemek száma: 5db 

ágy, szekrény, fésülködőasztal, éjjeliszekrény, lámpa

 
3 990 Ft
Woodyland fa formaillesztő doboz

Fából készült formaillesztő dobozba kell bedobálnod a színes fa elemeket, amivel fejlődik a kézügyesség, a kombinációs készség és az emlékezőképesség is. A doboz oldala kihúzható, így a bedobott fajáték kocka­elemeket könnyen kiveheted. Ha még nem megy a logikai megoldása a feladatnak, az oldalán lévő pörgő játékokkal biztosan le lehet játszadozni.

A formaillesztő doboz mérete: 13x13 cm 

 
4 890 Ft
Kiegészítő szett, fa vonatszetthez

Ezt a szettet kiegészítőként ajánljuk a  8­as alakú vonat szett állomással készlethez. A város önállóan is tökéletes játékélményt nyújt. Nem csupán tarkasága, hanem anyaga miatt is, hiszen teljesen más egy fajátékkal játszani, mint egy műanyaggal. A játék sematikus kivitelezése miatt nem vonja el a fantáziadús játéktól a gyermeket, nem kap készen minden lehetőséget, így fantáziája által sokkal több élményt élhet meg.

Anyaga: fa

A szett tartalma: ­ épületek 6db, járművek 5db, ­ fa 2db 

 
5 490 Ft
Woodyland fa kalapácsos formaillesztő lányoknak

Kiváló Woodyland fa játék. Találd meg a formának megfelelő nyílást! Ezzel a kis formaválogatós asztalkával, gyermeke most közelebbről megismerkedhet a komplexebb formákkal és színekkel. Ajánlott kb. 2 éves kortól.

Elemek száma: 7 db Mérete: 22 x 12 x 14 cm 

 
5 990 Ft
Woodyland fa építőkockák lányoknak

Minőségi építőjáték. 66 elemet tartalmaz.

A Woodyland fajátékok ideálisak azoknak a gyerekeknek, akiknek a szülei fontosnak tartják, hogy gyermekük kizárólag természetes anyagokból készült játékokkal játsszon.

 

 
5 890 Ft
Woodyland fa építőkockák formaillesztő dobozban

A minőségi fa elemekkel szórakoztató építés, majd készségfejlesztő formaválogatás veheti kezdetét.

A fa kocka mérete: 3,3x3,3cm Fa alkotóelemek száma: 100db 

Ajánlott 3 éves kortól!

 
6 490 Ft
Woodyland fa gyümölcsök

Woodyland minőségi fából készült gyümölcsök ládában. A görögdinnye, körte, narancs, eper, banán, citrom és kivi fa gyümölcsök kialakítása lehetővé teszi, hogy a szettben található késsel szét is szeleteld őket. Kiváló konyhai játék. A fa gyümölcsös láda mérete: 30x28cm Fa alkotóelemek száma: 19db 

 
7 290 Ft
Woodyland fa építőkockák

Minőségi fa építőelemeket tartalmazó 100db-os készlet. Ajánlott 3 éves kortól!

A fa kocka mérete: 3,3x3,3cm 

 
7 490 Ft
Fa vonatpálya városi kiegészítőkkel

A dobozban egy nagyszerű pályát találsz, amelyet összeépítve egy egész kis városkát varázsolhatsz a gyerekszobád szőnyegéből. A fa lapokra nyomtatott épületek mellett természetesen  három dimenziós épületet és benzinkutat is találunk. Valamint a fa kisautók mellett egy elemes vonat is a készlet része, így az magától körözhet a kiépített pályán.


A játék mérete 92 x 60 cm
A játék működéséhez 2 db 1,5V AAA elemre van szükség, amely nem tartozék.

 
14 950 Ft
Fa szerelőjáték 16 elemmel

A szerelést és barkácsolást nem lehet elég hamar elkezdeni. A kézügyesség fejlesztésére kiváló készségfejlesztő játék, amivel a fiúk bármikor lefoglalhatják magukat. Kalapács, csavarhúzó és csavarkulcs várja, hogy használatba vedd őket, és a színes kis elemekkel szerelni kezdj. Érdekes játék, ami hosszú időre lefoglalja a kicsiket.

Ajánlott: 3 éves kortól.

A fa szerelőasztal mérete: 28x10x11cm Fa alkotóelemek száma: 16db 

 
4 590 Ft
Autószállító fából

Ez a autószállító kamion a fiúk legjobb játéka lehet, hiszen gyermekléptékű, természetes anyagból van, a lényegi részek igen kidolgozottak rajta, a színek pedig elég ingerrel látják el a gyermeket játék közben. A játék utánfutó része nincs fixen összeillesztve a kamion elejével, így kanyarodásra képes. A játék gyermekbarát anyagból készült, így a szülő biztonságban tudhatja játék közben a gyereket.

Anyaga: fa Mérete: 30,5x16 

 
4 990 Ft
Fa építőkockák számokkal, betűkkel

Építs, és ismerd meg a számokat és a nyomtatott nagybetűket is! A színes kis kockák minden oldalán találsz betűket illetve számokat, így játék közben a gyerekek nem csak az építésben mutathatják meg kreativitásukat, hanem az általuk ismert betűkkel és számokkal kombinációkat is kirakhatnak. Te le tudod már írni a neved? Tanuld meg a kiváló minőségű fa építőkockákkal!

A fa építőkocka mérete: 3,5x3,5cm Fa alkotóelemek száma: 40db 

3 éves kortól.

Remek ajándék!

 
4 890 Ft
Építőkockás kisvonat

Építs saját kis vonatot, amit a rendelkezésedre álló színes kis fa elemekből A mozdony mögé két vonatszerelvényt csatlakoztathatsz, amiket szintén variálhatsz. Az építőkockák elhelyezésével fejlődik a gyerekek kézügyessége és kreativitása, a kész mozdonnyal pedig izgalmas játék vár. Minőségi fajáték az izgalmas játékért!

A fa kisvonat mérete: 40x15cm Fa alkotóelemek száma: 17db 

Remek ajándék!

 
5 990 Ft
Építőkockás kisvonat hanggal és fénnyel

Építs saját kis vonatot, ami ráadásul fénnyel és hangokkal is szórakoztat. A gőzös mozdony mögé két vonatszerelvényt csatlakoztathatsz, amiket szintén építőelemekből alkothatsz meg. Az építőkockák elhelyezésével fejlődik a gyerekek kézügyessége és kreativitása, a kész mozdonnyal pedig izgalmas játék vár rájuk. Minőségi fajáték az izgalmas szórakozásért!

A fa kisvonat mérete: 43x13,5cm Fa alkotóelemek száma: 20db

A vonat fény és hangeffektjeihez 2db AAA típusú elemmel működtethető, amely nem tartozék.

Remek ajándék!

 
6 990 Ft
Szerelhető fa autóbusz

Kedvedre szerelheted ezt a nagy autóbuszt, aminek alkatrészei kizárólag minőségi fából készültek. A szerszámokkal és a csavarokkal igazi autószerelővé válhatsz, és pillanatok alatt szét­ illetve összeszerelheted ezt a színes kis járgányt. A kézügyességet remekül fejlesztő játék, mely a formákkal is megismerteti a kicsiket mialatt kellemesen játszanak. 

A szett tartalma:
­ 27db Fa építőelem

Ajánlott: 3 éves kortól

Mérete: 30x15x17cm Anyaga: fa 

Remek ajándék!

 
7 990 Ft
Fa hangszerszett

Vidám mintás fa játék hangszerek.

A szett tartalma:

1db csörgődob

1db xilofon

1 pár kasztanyetta

1 db furulya

Ajánlott: 3 éves kortól

Remek ajándék!

 
7 990 Ft
Woodyland készségfejlesztő, oktató fakocka

Készségfejlesztő kocka sok-sok funkciója közül választhatsz. Az oldalsó elemeken órát, hangszert és abakusz számolótáblát is találsz, és a tetején golyóvezető játék is várja a kicsiket. Színes, fából készült játék, ami fejleszti a gyerekek kézügyességét, kreativitását, logikáját.

A fa oktató kocka mérete: 21x36cm 

Remek ajándék!

 
8 990 Ft
Woodyland brekis kiskocsi építőkockákkal

Húzd magad után a kis fából készült, béka mintás tároló kocsit, majd ha megérkeztél az építési területre, láss neki az alkotásnak. A legnagyobb várakat építheted meg a fa építőkockákból, melyek különböző formájúak és eltérő színűek. A gyerekek így játszva fejleszthetik kézügyességüket, valamint kreativitásukat is. 

A fa kiskocsi mérete: 44x33x41cm. Fa elemek száma: 24db. 

Ajánlott 3 éves kortól!

Remek ajándék!

 
9 990 Ft
Woodyland járássegítő fából

Fából készült járássegítő sok  meglepetést tartogat. Az élénk színvilág, és a rengeteg kiegészítő rajta arra készteti gyermekét, hogy belekapaszkodjon, ezzel elősegítve a saját lábra állást. A sok kis kiegészítő mint a tekerhető fogaskerekek, a xiliofon, a formaválogató, valamint a tekerhető figurás játék a finommotoros mozgást fejleszti. 

A Woodyland fajátékok ideálisak azoknak a gyerekeknek, akiknek a szülei fontosnak tartják, hogy gyermekük kizárólag természetes anyagokból készült játékokkal játsszon.

A járássegítőn található játékok száma: 7 db 

 
15 490 Ft
Oops mágneses fa építőjáték - madárka

Ajánlott 12 hónapos kortól. 11 db puzzle elemet tartalmaz. 

Kiváló minőségű készségfejlesztő játék. A darabok mágnesesek, így segítik a pici kezeket a kirakó összerakásában. 

Remek ajándék!

 
5 290 Ft

12

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.