Hírlevél
Termékajánló
Szavazás
Fórum
Nincsenek témák!

Kozmetikumok

Főkategória >Kozmetikumok

Sorrend:

  Lansinoh Earth Friendly Baby -  Hidratáló shea masszázsolaj

A vidám pancsolás után, itt az ideje megnyugodni és pihenni a mama gondoskodó kezének finom simogatásával és masszírozásával.

Magas minőségű, környezetbarát gyengéd masszázsolaj kitűnően hidratáló shea vajjal.

125ml

 
2 290 Ft
Lansinoh bimbóvédő krém

Világszerte elismert. Az egyetlen a LaLeche liga által az USA-ban ajánlott mellkrém a mellbimbó kezelésére. 100%-ban természetes, a világ legtisztább HPA lanolinja. Nyugtatja, gyógyítja és védi a repedt kisebesedett bimbót. Szoptatás előtt sem kell eltávolítani!

Kiszerelés: 10ml vagy 40ml

Az alapár a 10ml-esre vonatkozik.

A videoért kattints ide!

 
2 890 Ft
Sudocrem - babakozmetikum

Antiszeptikus védőkrém.

Bár a Sudocrem a pelenka alatti bőrpír kezelése terén piacvezető, felhasználható ekcémás, felfekvéses, aknés bőrfelületen, és enyhe égési, fagyási bőrsérülésekre is alkalmazható.

A Sudocrem vízlepergető bázissal készül, mely védőréteget képez a bőrön, ezáltal segít megakadályozni, hogy az irritáló anyagok (vizelet és széklet) kölcsönhatásba lépjenek a bőrrel. A fájdalmas, gyulladt bőr megnyugszik, a lanolinnak köszönhetően pedig közben puha marad.

Három kiszerelésben. Az alapár a 65g-os kiszerelésre vonatkozik.

 
1 390 Ft
Chicco melltörlő kendő, 16 db

Szoptatás előtt és után használható, illat- és irritációmentes, puha és praktikus törlőkendő, mely búzacsíra kivonatot és tejet tartalmaz. Összetevőinek köszönhetően tökéletes védelmet nyújt a mell számára a szoptatás ideje alatt. A kendő használata után nem szükséges a melleket áttörölni, mert a hatóanyagok nem ártalmasak a baba számára. A termék dermatológiailag és mikrobiológiailag tesztelt.

 
990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés